Galveston, USA

10. juli 2010 blev dette metalliske UFO fotograferet.


Kentucky, USA

4. august 2010 fotograferede en kvinde dette UFO lige optræk en storm.


Phoenix, USA

18. juli 2010. Dette UFO er fotograferet over byen, Phoenix. Vidnet så ikke selv objektet, idet han ville fotografere byen, mens han kørte på hovedvej 17.


Irak

Dette skiveformede UFO er fotograferet af en amerikansk soldat i Baghdad.over et kraftværk.


Columbia, USA

   

Kæmpe pyramideformet objekt filmet med et mindre kredsende omkring den 9. marts 2010..


Xi'an, Kina

   

Kæmpe pyramideformet objekt filmet over byen den 28. januar 2010. Objektet hang stille i luften, mens et mindre kredsede omkring det.


Deltoid, England 

  

Pyramideformet UFO filmet d. 27. december 2009 komme flyvende henover byen. Objektets farve var mørkt og var lyløst.


Moskva, Rusland

   

Den 18. december 2009 blev dette pyramideformet objekt filmet af mange over Kremlin.


Norge

Den 9. december 2009 sås et objekt stige op på himlen og danne denne lysende spiral. Det påstås af nogen, at det drejer sig om en russisk raket, men det er det ikke.


Tampa, Florida, USA

   

Et cigarformet objekt fotograferet den 29. november 2009.


Kina

UFO over Tengchong i september 2009.


Colorado, USA

   

Den 19. september blev disse tre lysende objekter fotograferet under solopgang.


Arizona, USA

Et metalglinsende UFO filmet, mens det flyver henover himlen den 31. juli 2009.


Deqing, Kina

Dette UFO er fotograferet den 22. juli 2009, mens det blev observeret af 22 studenter...


New Haven, USA

   

Fire lysende UFOer svævede omkring et atomkraftværk i juni 2009. Billedet er taget fra et fly. Objekterne ses kaste skygger på jorden.


Littleton, USA

   

Den 27. juni 2009 fotograferer en kvinde solopgangen. På et af billederne er dette UFO kommet med.


Wisconsin, USA

Den 10. august 2008 får et ægtepar øje på denne mystiske ring hænge stationært på himlen. Ringen var metallisk og lydløs. De forsøgte at lokalisere objektet og parkerede et sted næsten lige under ringen, hvor de tog 19 billeder af det.


Argentina

Den 25. juni 2008 blev dette diskosformet objekt bag skyerne fotograferet nær Venia. Objektet standsede og bevægede sig i retning mod vidnet. Imens ophørte alle lyde fra fugle og andre dyr.


Hawaii

Aflangt UFO fotograferet i 2007.


Kalikra, Bulgarien

Den 5. maj 2005 blev dette objekt fotograferet. Det blev først opdaget efter fremkaldelsen.


Colorado, USA

Et cylinderformet UFO filmet den 27 august 1995.


Utah, USA

   

I juli 1966 blev dette objekt fotograferet af en pilot ombord på en C-47.


San Francisco, Californien FF20, 2008

Far og søn gik på stranden og fotograferede drager. Først efter fremkaldelsen 9. maj 2008 opdager de et ukendt objekt på et af billederne.


Dana Point FF20 2008 og FF21 forstørrelse

Billedet er taget 6. maj 2008 og viser et kuglerundt objekt samt et cylindrisk objekt på himlen.


Irland

Den 17. april 2008 blev dette billede taget. Men først bagefter opdager fotografen et objekt oppe i venstre hjørne af billedet. En forstørrelse til højre.


Malargue FF20, 2008

Den 3. april 2008 hen mod aftenen tog to vejarbejdere flere billeder af et objekt, som dukkede op og manøvrerede lige foran solen. Det fløj rundt i området i 15 minutter, stod stille et øjeblik og forsvandt derefter i vestlig retning.

 


Wilmington, England

Dette ukendte diskos-formede objekt blev set og fotograferet den 10. marts, mens vidnet tog billeder af andre fly.


Portsmouth, England

På vej hjem fra arbejde tog en mand dette foto af den tykke tåge. Først efter at have lagt billedet på computer, opdager han objektet svævende på himlen. Forstørrelse af objektet til højre.


San Antonio, Texas

Den 26. januar 2008 blev dette billede taget, da et objekt kom ned uden en lyd. Derefter udsendte det en summende lyd.


Argentina FF12, 2008

I Argentina har man i starten af 2008 haft en enorm bølge af UFO-observationer. Billedet her er fra Buenos Aires.


Chichen Itza, Mexico

Den 18. december 2007 tager en kvindelig turist dette billede af Kukulkan pyramiden. Først efter at have studeret billedet opdager hun objektet bag pyramiden.


Mexico FF01, 2008

Den 11. december 2007 blev dusinvis af distrikter omkring Mexico City ramt af 25-minutter langt strømafbrud som følge af pludselige eksplosioner i 3 elkraftværker. Under strømafbrydelsen blev der observeret UFOer, som det viste billede.


Arizona, USA

Billede af ukendt objekt taget den 27. november 2007 over White Tank Mountains i Arizona.


Ajax, Canada

Billede taget den 6. september 2007 af et ukendt objekt over Pickering atomkraftværk.


Montserrat, Spanien

Den 5. september 2007 tager en turist dette billede af et landskab. Da han senere studerer sine billeder, opdager han dette objekt på himlen.


Berthoud, England

 

Den 23. august 2007 kl. 7:25 blev dette runde objekt observeret svæve over en bar mark. Objektet blev bedømt til at være ca. 1 m i diameter.


Mauldin, South Carolina


På Den 14. august 2007 ved 15-tiden blev en mand opmærksom på nogle hunde, der gøede udenfor. Han gik ud for at undersøge se og fik øje på et sort tallerken-formet objekt komme imod ham. Det forsvandt hen over nogle træer, men efter 90 minutter dukkede det op igen. Han fik taget 10 billeder af objektet.


Redundo Beach, Californien

Den 31. marts 2007 blev dette objekt observeret komme flyvende med høj hastighed, standser op og svæver stille i 5 sekunder, hvorefter det igen sætter igang og forsvinder ud af syne.


New Zealand

   

Disse lysende objekter kom med på et fotografi, hvor vidnet egentlig ville tage et billede af  den flotte himmel under solopgang i december 2008.


Midlands, USA

   

UFO fotograferet over Halesowen, Midlands i december 2008.


Oklahoma, USA

   

D. 26. november 2008 tog et vidne dette billede, idet han blev opmærksom på noget lysende på himlen, som han troede var en flyvemaskine, men den lignede ikke nogen flyvemaskine.


Tupungato, Argentina

   

Under en tur til hest tager et vidne nogle billeder af landskaber. Først bagefter opdager vedkommende et ukendt objekt på et af billederne.


Peru

     

D. 1. november 2008 blev der igen filmet et kæmpestort cigar-formet UFO. Billedet ved siden af sammenligner UFOet med et lignende filmet over Japan i 1995.


Jacksonville, USA

   

Dette billede er fra en video optagelse taget under et luft-show med De Blå Engle d. 26. oktober 2008. En F-18 jager ses og oppe i midten af billedet et kugleformet UFO, som fløj så hurtigt, at det fik jageren til at se ud, som om den stod stille.


New Mexico

   

D 12. oktober får et vidne øje på denne metalliske sølv-tallerken flyve langsomt hen over himlen. Billedet er taget med en mobiltelefon.


Lubbock, Texas

      

D. 8. oktober 2008 tager et ægtepar billeder af bomuldsmarker. På et af billederne opdager de bagefter et aflangt objekt - forstørret ved siden af. På et billede taget 5 sekunder senere er det forsvundet.


Melbourne, Australien

D. 5 oktober 2008 får 2 vidner øje på dette UFO og tager et par billeder af det, mens det flyver hen over himlen.


Williamsport, USA

   

25. august 2008 tager en bilist 2 billeder af Goodyear luftskib. På det ene af billederne ses et ukendt objekt højere oppe.


Miami, USA

 

D. 18. august 2008 får et vidne øje på et sølv glinsende objekt bevæge sig over himlen. Han fik fat i sit video kamera og filmede det. Til højre en forstørrelse fra et af still-billederne i videoen.


Philadelphia

   

Under en sejltur på floden opdager og fotograferer et vidne et UFO svævende over broen d. 8 august 2008. Vidnet når kun at tage dette billede, før objektet forsvinder pludseligt.


Florida

D. 6. august får et vidne øje på dette kraftigt lysende objekt på himlen. Det stod stille på samme position i en time, hvorefter det forsvandt.


Campus, Texas

   

Et still-billede fra en video taget d. 5 august 2008 over et universitet i Campus.


Peru

   

Kæmpemæssigt cigarformet UFO filmet i Peru i august 2008, mens det flyver hen over himlen.


Somerset, England

   wpe34.jpg (2118 bytes)

Dette kæmpemæssige cigar-formede UFO fik hundredevis af bilister til at standse op for at studere fænomenet i juli 2008. Billedet her stammer fra en video optagelse.


Istanbul, Tyrkiet

I en periode fra maj til september 2008 blev der observeret og filmet masser af UFOer over Istanbul. Det er blevet til 2,5 timers videoklip. Her ses et eksempel fra d. 8. juni 2008.


Oklahoma

   

Under en køretur igennem Oklahoma d. 6. juni 2008 fotograferer de to personer i bilen en tornado med mobiltelefonen. De lagde ikke mærke til objektet på himlen før de bagefter studerede billedet. En forstørrelse til højre.


Abilene, USA

   

Vidnet tog billeder af stormskyer d. 14. maj 2008. Efter at have downloaded dem på PC opdager hun et tallerkenformat UFO på et af billederne.


Washington, USA

   

Disse UFOer (forstørret og indsat) blev taget af en kvinde i maj 2006, da hun ville fotografere regnbuen. Først senere opdager hun objekterne, da hun studerer billedet på computer.


San Francisco, Californien FF20, 2008

Far og søn gik på stranden og fotograferede drager. Først efter fremkaldelsen 9. maj 2008 opdager de et ukendt objekt på et af billederne.


Dana Point FF20 2008 og FF21 forstørrelse

Billedet er taget 6. maj 2008 og viser et kuglerundt objekt samt et cylindrisk objekt på himlen.


Irland

Den 17. april 2008 blev dette billede taget. Men først bagefter opdager fotografen et objekt oppe i venstre hjørne af billedet. En forstørrelse til højre.


Malargue FF20, 2008

Den 3. april 2008 hen mod aftenen tog to vejarbejdere flere billeder af et objekt, som dukkede op og manøvrerede lige foran solen. Det fløj rundt i området i 15 minutter, stod stille et øjeblik og forsvandt derefter i vestlig retning.

 


Wilmington, England

Dette ukendte diskos-formede objekt blev set og fotograferet den 10. marts, mens vidnet tog billeder af andre fly.


Portsmouth, England

På vej hjem fra arbejde tog en mand dette foto af den tykke tåge. Først efter at have lagt billedet på computer, opdager han objektet svævende på himlen. Forstørrelse af objektet til højre.


San Antonio, Texas

Den 26. januar 2008 blev dette billede taget, da et objekt kom ned uden en lyd. Derefter udsendte det en summende lyd.


Argentina FF12, 2008

I Argentina har man i starten af 2008 haft en enorm bølge af UFO-observationer. Billedet her er fra Buenos Aires.


Chichen Itza, Mexico

Den 18. december 2007 tager en kvindelig turist dette billede af Kukulkan pyramiden. Først efter at have studeret billedet opdager hun objektet bag pyramiden.


Mexico FF01, 2008

Den 11. december 2007 blev dusinvis af distrikter omkring Mexico City ramt af 25-minutter langt strømafbrud som følge af pludselige eksplosioner i 3 elkraftværker. Under strømafbrydelsen blev der observeret UFOer, som det viste billede.


Arizona, USA

Billede af ukendt objekt taget den 27. november 2007 over White Tank Mountains i Arizona.


Ajax, Canada

Billede taget den 6. september 2007 af et ukendt objekt over Pickering atomkraftværk.


Montserrat, Spanien

Den 5. september 2007 tager en turist dette billede af et landskab. Da han senere studerer sine billeder, opdager han dette objekt på himlen.


Berthoud, England

 

Den 23. august 2007 kl. 7:25 blev dette runde objekt observeret svæve over en bar mark. Objektet blev bedømt til at være ca. 1 m i diameter.


Mauldin, South Carolina


På Den 14. august 2007 ved 15-tiden blev en mand opmærksom på nogle hunde, der gøede udenfor. Han gik ud for at undersøge se og fik øje på et sort tallerken-formet objekt komme imod ham. Det forsvandt hen over nogle træer, men efter 90 minutter dukkede det op igen. Han fik taget 10 billeder af objektet.


Redundo Beach, Californien

Den 31. marts 2007 blev dette objekt observeret komme flyvende med høj hastighed, standser op og svæver stille i 5 sekunder, hvorefter det igen sætter igang og forsvinder ud af syne.


England

wpe1E.jpg (3698 bytes)

På en flyvetur fra New Hampshire den 3. oktober 2007 tager vidnet en del billeder. Først efter gennemgang af dem på PC opdages disse lysende objekter.


Illinois

wpe23.jpg (6209 bytes)

Den 23. september 2007, mens vidnet betragter flytrafikken omkrin O'Hare Airport, opdager han et rundt objekt flyve mod vest. Han fik taget dette billede vha. zoom optik. Objektet så ud til at dreje rundt mens det fløj.


Hawaii

wpe22.jpg (3468 bytes)

Den 22. september 2007 tog vidnet dette billede af en bjrgside på Hawaii. Efter fremkaldelsen opdager han dette cigar-formet objekt på billedet.


Florida

wpe21.jpg (4095 bytes)

Den 10. september 2007 blev dette objekt fotograferet over Sumpty County, da det nærmede sig. Det ansloges at være 15 meter i diameter og var sølvagtig. Så ændrede det brat sin kurs mod syd og forsvandt ud af syne.


Oshawa

wpe3.jpg (3161 bytes)

En sen morgen den 4. sept. 2005 blev dette billede taget, som viser et kraftig lysende hvid cigar-formet objekt.


Tunesien

wpe18.jpg (3309 bytes)

Dette cigar-formede objekt til højre på billedet blev fotograferet den 14 august 2004 ved 13-tiden.


Italien

wpe20.jpg (10735 bytes)

Sidst i juli 2007 så fire unge mennesker i Corchia kraftigt lysende runde rød-orange objekter 500 meter oppe på himlen i 5 minutter ved 23-tiden.


San Pasqual

wpe19.jpg (1962 bytes)

EnDen 17. juni 2007 blev dette cigar-formede objekt fotograferet, da det passerede et par vidner. Dets farve var gul-metallisk og bronze-farvet i bunden. Efter 30 sekunder vendte objektet om i modsat retning og derefter fløj frem og tilbage nogle gange, hvorefter det vendte næsen 45 grader op i vejret og forsvandt opad og hurtigt ud af syne.


Chicago, USA

wpe13.jpg (6712 bytes)      wpe15.jpg (5655 bytes)

En time før landing undervejs fra Warszawa til Chicago den 13. juni 2005 ved 17-tiden tog frk. Olga M. nogle billeder ud af vinduet. På det ene ses et ukendt skiveformet objekt i skyerne i baggrunden. Hun havde ikke bemærket objektet før hun downloadede det på PC..


Mexico

wpe24.jpg (6238 bytes)

Den 8. juni 2007 blev dette objekt fotograferet over Vizcaino af en ingeniør under installation af noget udstyr ved et kraftværk


Lima, Peru

wpe13.jpg (2734 bytes)

Den 21. maj 2007 blev en sværm af UFOer filmet over hovedstaden og vist på TV. Mange mennesker var vidner til sceneriet, som varede i over 30 minutter.


Merida, Yucatan

wpe1D.jpg (5885 bytes)

Vidnet blev vækket af metallisk støj ved 15-tiden den 12. maj 2007. Han gik udenfor og fik øje på et objekt 50 meter oppe og så stort som en lastbil. Med sin mobil telefon filmede han objektet i over et minut.


Buenos Aires, Argentina

wpe4.jpg (2999 bytes)      wpe5.jpg (3513 bytes)

Dette objekt blev fotograferet den 2. may 2007 ved 17-tiden. Observationen varede i 7-10 sekunder og der blev taget flere billeder. Det vides ikke, hvad det er.


Arizona, USA

wpe3.jpg (7875 bytes)       wpe4.jpg (3684 bytes)

På vej fra sit arbejde den 8. marts 2007 bemærkede Chandler et mærkeligt objekt over træerne. Ved første øjekast troede han det var et fjernstyret luftskib, men det bevægede sig ikke og var alt for stort. Han løb hen til sin bil for at hente kameraet og tog et billede så hurtigt som muligt. Da han straks ville tage et billede mere, var det forsvundet, næsten som man slukker for et fjernsyn.


Hollywood, USA

wpe5.jpg (2567 bytes)

To mænd observerede et usædvanligt luftshow den 28. februar 2007. To objekter passerede hen over hovedet på dem, den ene rund og den anden en rund boomerang form. Objekterne var røde, sorte og hvide. Objekterne fløj fra vest mod øst og synlige i 3-5 minutter.


Argentina

Billede taget af Ana Wolfenson og David Magram den 11. februar, 2007 ved Unitorco i Capilla del Monte i Argentina.


England, London

John Zimmerman filmede omkring 15 orange farvede lys kl. 17:30 den 31. januar. Objekterne spredte åbenbart panik iblandt flere vidner til observationen, idet nogle troede, at det drejede sig om et terrorist-angreb. Politiet modtog 999 opkald indenfor et minut. Objekterne fløj langsomt sydover, alle med samme fart, standsede op, forsvandt og kom igen til syne. Sceneriet varede i 10 minutter.


Springfield, USA

wpe1F.jpg (10752 bytes)

I januar 2007 blev dette objekt (svævende over og bag trætoppene midt på billedet) observeret og fotograferet. Det hang stille i luften i ti minutter og forsvandt. Der var ingen støj fra det.


Hubble rum teleskop billede

Billedet er en forstørrelse af et lille udsnit fra Hubble rum teleskop foto af Orion tågen. Billedet viser et cigarformet objekt eller også er det et skarpt afgrænset hul i tågen. Men det synes som om, at der er en lys-refleksion på siden af objektet.


Brasilien, Rio Grande

En tidlighere militær ansat, Roberto Di Sena, tog dette billede om formiddagen den 26. november 2006 uden for byen Natal i staten Rio Grande, Brasilien. Han tog flere tilfældige billeder af himlen uden at bemærke objektet.


Gronningen, Holland

wpe15.jpg (3971 bytes)

Dette objekt blev set flyve langsomt over byen Gronningen.


England, Newport

En 22 år ung kvinde var på køretur med sin kæreste den 13. december 2006, da de observerede en stor tallerken som svævede ubevægeligt ved siden af vejen. Det så ud som om den havde en ”pukkel” foroven på den ene side af objektet, og den havde blinkende grønne og blå lys langs kanten af objektets flange. Kæresten standsede bilen, og den unge kvinde forsøgte at fotografere objektet med sit digitalkamera. Idet kameraet blitzede, skød objektet pludselig frem mod vidnerne og passerede hen over deres bil. De hørte begge en besynderlig summen eller brummen, da det passerede hen over dem. Kvinden fortalte, at ti andre køretøjer og en patruljevogn standsede på den samme landevej.


Ohio, Columbus

Omkring kl. 00.45, den 10. december 2006, gik vidnet ud på sin veranda og fik øje på en DC9 bevæge sig vest på med en tyk kondensstribe efter sig og i en højde af ca. 4 km over hans hjem. Han fortæller: ”Jeg kiggede mod nord for at se efter flyet, der fløj i sydlig retning mod Port Columbus lufthavn. Ud af øjenkrogen så jeg et mærkeligt fartøj på vej mod sydvest i en højde af ca. 600 m. Det skinnede og reflekterede solen fra toppen. Der var ingen vinger og det var rundt af form og lydløst. Det var et meget stort fartøj, næsten på størrelse med DC9’eren ved de 4 km højde. Jeg iagttog det, indtil det hurtigt satte af og forsvandt i skyerne.


Polen, Czêstochowa

På grund af de gode vejrforhold den 8. december 2006, kl. 11.45, besluttede Mr. Zbigniew at tage nogle billeder med sit nye Nikon D50 kamera og bemærkede et objekt på himlen. Mr. Zbigniew beretter: ”Da vi forstørrede billedet ved at anvende et specielt program, lignede det en flyvende tallerken med en lysere aura omkring objektet. Tallerkenen figurerer ikke på andre billeder taget den dag.”


Canada, Scarborough

Paul Michael Shishis fotograferede dette billede den 23. oktober 2006 efter kl. 17:30 i det østlige Scarborough nær Westhill, Ontario. Vidnet så ikke objekterne med det blotte øje.


Mexico, Puebla

Bladet Hispanic Ufology rapporterer om et billede taget af den berømte mexicanske journalist Jose Luis Moreno Reyes den 4. oktober 2006. Ifølge Mr. Morenos optegnelser befandt han sig på motorvejen 40 km fra Atlixco-Izucar de Matamoros, parat til at tage billeder af området. Han havde planer om at skrive en artikel om de paranormale begivenheder som har fundet sted i området. Klokken var ca. 23:45 og han skulle netop til at tage et billede af et ”Ahuhuete” træ, da han bemærkede at solens stråler skinnede på et flyvende objekt. Han besluttede så at parkere midt på vejen for bedre at kunne se det og sikre beviset. Jose Luis Moreno tog to billeder af det mulige UFO samt andre hvor bilerne på vejen hindrede det gode udsyn. Han benyttede et Canon PowerShot A-310 kamera.


Oregon, Dufur

Tre blinkende lys med nøjagtig afstand krydsede hele himlen over en mark og dykkede ned bag en bakke på mindre end to minutter den 4. oktober 2006, kl. 14:30. Fra vidnets veranda så han hvad han først troede var tre helikoptere i horisonten kl. 21:00. Da han har udsigt til en mark i det landlige Oregon, kender han godt afstanden til orienteringspunkter i sigte samt hvor hurtigt og i hvilken afstand flyvemaskiner, helikoptere og satellitter bevæger sig i forhold til dem. Disse tre lys bevægede sig for hurtigt til at være nogen af førnævnte og beholdt en perfekt ens afstand mellem hinanden mens de hurtigt bevægede sig tværs over himlen ved omkring 45 grader fra horisonten. Det syntes ham som om de holdt sammen på et massivt tallerkenformet objekt. Noget lignende den måde hvorpå man kan ane den mørke side af Månen blot fordi man véd at den er der. På det tidspunkt greb han sin kæreste og far, omkring ét minut var gået og lysene var netop begyndt at dykke ned bag en bakke og forsvandt få sekunder senere.


Over Grønland

Vidnet fløj fra Tyskland til New York. Jeg er ikke sikker på, hvad klokken var på grund af alle tidsforskydningerne, men det var daggry. Vidnet kiggede ud af vinduet og så tre hvide tingester mellem skyerne den 24. september 2006. Det første billede han tog indbefatter flyets vinge og viser desuden to tingester. Det andet billede indeholder alle tre tingester, han så. Han tog i alt seks billeder. Hvad der gjorde dem bemærket var, at de ikke lignede flyvemaskiner eller skyer. Hans første tanke var: ”Hvad pokker er det? Det ligner ikke fly.” Da han iagttog dem, forsvandt de et øjeblik og dukkede så op igen, men samtidig syntes de ubevægelige. Han tabte dem af syne, mens hans fly gled forbi dem.


Oregon, Mount St. Helens

   

Min hustru befandt sig i Oregon den 20. august 2006 på besøg hos en ven. De var taget på en udflugt op langs kysten på vej til staten Washington. Da jeg ordnede hendes billeder på computeren, opdagede jeg noget i baggrunden af dette billede, som viser hende siddende på en væg med Mount St. Helens i baggrunden. Hun havde intet bemærket i det øjeblik og husker ingen detaljer som f.eks. det nøjagtige tidspunkt eller sted, bortset fra at det skete et eller andet sted langs en hovedvej. Ikke desto mindre var jeg i stand til at kombinere udsigten og vinklen på billedet og jeg tror, det er taget ved Elk Rock udsigten over Spirit Lake Memorial Highway.


Yucatan, Susula

Gustavo Aleman forklarer: ”Jeg så et lyn på himlen og opfordrede mine kolleger til at bekræfte hvad jeg havde set. Da vi prøvede at optage det på video, nærmede objektet sig stedet. Få sekunder senere forsvandt objektet. Vi så det ikke igen. Vi brød omgående op og forsøgte at lokalisere det andre steder langs hovedvejen, men det var ikke muligt… det var enten slet og ret et tilfælde eller vores lykkedag.”


Australien, Melbourne

Gautam Jatwani, student fra Dubai, tog dette billede i Melbourne i juli 2006. Gautam fortalte, at han ikke så objektet med sine egne øjne. UFOet blev kun fanget af kameraet.


Canada, New Brunswick

Min mand og jeg var på vej til arbejde den 16. juli 2006 kl. 6:30. Vi har altid vort kamera med os. Man ved aldrig, hvad man kan få at se. Om morgenen den 16. juli 2006 havde min mand besluttet at tage et billede af den smukke flod, som ligger mellem de to byer. Vi kom hjem om aftenen og fremkaldte billederne, og se bare! Denne sorte kuglelignende tingest trådte tydeligt frem over floden. Vi zoomede ind og formen er uforklarlig.


Arizona, Sedona

   

Objektet, fotograferet i juli 2005, blev ikke opdaget før vidnet så fotoet på computeren. Han lagde mærke til et lille objekt på billedet og trods forstørrelse af fotoet, kunne han ikke regne ud, hvad det var.


Uganda, Victoria

Mahmoud E. Yousif skriver: ”Jeg var vidne til UFOers indtræden i atmosfæren over Victoria-søen i Uganda om natten 15. januar 1995 ca. kl. 1:28. Jeg løb hen til klublejlighedens vindue og kaldte på min skak-ven Mr. Kiweewa, at han skulle komme ud og se den kæmpemæssige mulige meteoritagtige tingest, som snart ville falde ned over Kampala. Jeg vendte tilbage og betragtede overrasket hvordan det strålende hvide lys på sekunder forvandledes til et enormt cylinderformet objekt med ekstremt stærkt lys strømmende ud fra, hvad der lignede et kæmpemæssigt koøje på forsiden af halvkuglen. Fire eller seks andre lignende koøjer strakte sig langs siden af rumskibet og de strålende lys blev svagere mod skibets bagside. Objektet selv var skinnende og sølvagtigt i fuldmånens lys; det var fem bånd af intenst rødt lys, som udgik fra den midterste del af rumskibet og ud mod enderne, hvor de blandede sig med et enormt og intenst rødt lys, der udgik fra bagsiden af halvkuglen og syntes at strække sig i mere end rumskibets fulde længde.


Mexico, Puebla

Vidnet kiggede på hus i Valsequillo Reservoir nær byen Puebla og fotograferede udsigten tværs over en lille bugt. Senere på dagen gennemgik han sine billeder og bemærkede på ét af dem noget, han ikke før havde set. Objektet bevægede sig hurtigt fra højre mod venstre. Det befandt sig ca. 50 meter over jordoverfladen, bedømt ud fra træernes højde. Det virkede metallisk og tallerkenformet og mellem 5 og 7 meter i diameter. Et nærbillede afslørede en interessant unormalitet under objektet, som synes at være en forvrængning.


USA, Sacramento

Vidnet tog to billeder med 10 sekunders mellemrum af solnedgangen, stående foran sit hus. Hans digitalkameras linse var hele tiden zoomet ind på 7 x. Ved det andet billede zoomede han ind ved at benytte Photoshop og ville ønske, han havde bemærket det, da han tog billedet og havde sit kamera sat på højeste kvalitets-niveau. Det foregik over Sacramento floden og ca.16 km syd for Sacramento Lufthavn.


Canada, Vancouver

Vi var på fisketur i nærheden af Port McNeill og vi var på vej i land for at få noget brændstof på båden ved Telegraph Cove. Vi sejlede igennem en kanal hvor en strømhvirvel arbejdede og jeg ville gerne have et billede af den. Senere, efter at have fremkaldt billedet på min computer, bemærkede min søn noget sælsomt i øverste venstre hjørne af netop dette billede. Jeg kunne ikke identificere det på anden måde end at det måtte være et UFO. Det er ikke noget dårligt foto i betragtning af at jeg ikke fokuserede på selve objektet.


Brasilien, Bataguassu

Foto taget af Carlos Alberto Souza, forretningsmand. Han var på vej i bil sammen med sin hustru Anna Almeida samt svoger i nærheden af den brasilianske statsgrænserute BR-267 nær Bataguassu i staten Mato Grosso de Sul. Souza bad hustruen om at tage nogle billeder af vejen og det smukke sceneri, hvilket hun gjorde. Ingen så noget usædvanligt og det fremmede objekt blev først opdaget da billederne blev fremkaldt i computeren. Det anvendte kamera var et Sony Cybershot W30 6.0 megapixels.


New Zealand, North Island

     

Dean fra Tauranga UFO Investigation Group rapporterer: “Under opbygningen af vores nye website afslørede vi mange interessante og fængslende billeder inkl. billedet af HMNZS Royalist undervejs hjem fra Waitangi Days festlighederne i 1965. Dette er måske et af de bedste billeder jeg længe har set! Disse virksomheder formidler hjælp til personellet hos Royal New Zealand Navy.”


Ohio, Fostoria

wpe12.jpg (6160 bytes)    wpe3D.jpg (6093 bytes)

George Ritter har efterhånden taget en lang række billeder af ukendte objekter. Disse to billeder viser et objekt som stiger til vejrs.

wpe3E.jpg (4171 bytes)   wpe3F.jpg (5303 bytes)

Dette billede - også af George Ritter - viser et objekt i bevægelse bag et træ. Billedet til højre er farve fremhævet for at gøre kontrasterne tydelige.


Argentina

wpe3E.jpg (7419 bytes)

Dette billede viser tre kugler med koncentriske cirkler i orange farve, som er opdaget efter fremkaldelsen. Kuglerne er aftegnet på negativet. Til at begynde med var kuglernes tilbliven forbundet med den kemiske forbindelse under fremkaldelsesprocessen. Denne hypotetiske tanke blev forkastet, da det blev opdaget, at det var muligt at se bygninger igennem en lignende kugle på et andet foto. Muligheden af en lysrefleks blev også forkastet, for i så fald ville resultatet have været en hvidlig farve og ikke en med skarpe farver.


Kroatien, Zagreb

Den 9. juni 2006 spillede Srjdan Martincic fodbold med sin 9 år gamle søn, da denne stoppede spillet, så op mod himlen og spurgte: ”Far, hvad er det?” Senere fortalte han sin far, at han havde set op fordi han hørte en mærkelig summen. Faderen selv havde ikke hørt noget. Sønnen pegede på et mørkt symmetrisk objekt kl. 5.30, som begyndte at nærme sig dem lodret. Srdjan fastslår: ”På det tidspunkt hvor jeg greb mit kamera, skiftede objektet retning og bevægede sig 2-3 km mod syd. Jeg kan ikke nøjagtigt sige, hvor tæt på det var, for jeg har ingen idé om størrelsen på denne tingest, men jeg tror den var 300-500 meter fra os.”


Amambay

Et billede taget af Alejandro Román i maj måned 2006.


Washington, Kwinana

Den 5. juli 2006 observerede en familie på fem denne kugle i over et minut da den kom til syne.


Polen, Ostrowiec

Billedet er taget af Mr. Bartosz Sklanecki i sidste halvdel af juli 2006 og viser et cigarformet objekt


Mexico, Tepoztlan

Billede taget den 10. juni 2006 af en amerikaner, som var meget ophidset over at have snuppet dette billede. Tepoztlan er et sted, hvor UFOer jævnligt rapporteres og dets beboere taler om fænomenet som en hverdagsbegivenhed. Organisationen Juarense De Investigacion Ovni melder at fotoet viser en tallerkenformet formation i diagonal position på omkring 45 grader, tilsyneladende optaget af luftnavigation over en bjergrig egn. Området er dækket af frodig vegetation i overensstemmelse med forårs- eller sommermåneder


Florida, Delay Beach

wpe44.jpg (3511 bytes)

Den 11. august 2006 havde jeg hele dagen igennem under mit arbejde bemærket et højtflyvende militært jetfly over vort område, så jeg vidste, noget var på færde. Da jeg var færdig med mit arbejde omkring kl. 16.30, besluttede jeg mig for at tage nogle billeder af himlen hele vejen rundt, og dette var, hvad jeg fangede. Jeg tog et par billeder af dette område, og objektet var kun med på det ene. Dette billede blev taget i samme område som jeg så tre hvide tallerkener bevæge sig vestpå sidste lørdag. Da de nåede min kl. 9.00 position, forsvandt de simpelthen eller blandede sig med himlen bagved. Det samme skete med denne tallerken. Jeg så den ikke med det blotte øje, men kameraet kan se dem. Dette område har haft stor UFO aktivitet siden maj måned. Jeg har opdaget, at hvis jeg har set højtflyvende militære jetfly, er de på udkig efter noget.


Mexico, Tlalnepantla

wpe45.jpg (4470 bytes)

I juni blev et tallerkenformet objekt optaget på video over bjergene. Tallerkenen antages at være 7,5 m i diameter og ligner én der ofte blevet filmet i området.


Peru, Lima

wpe40.jpg (4664 bytes)

Den 19. februar 2006 blev et UFO opsnappet på video af kaptajn Kui Sam Cheu Moreno over Jose Chavez Airport kl. 14.08.
Øjenvidnet har 11.500 flyvetimer bag sig som civilpilot og var ved den lejlighed på vej tilbage fra en flyvning Panama-Lima med COPA Airlines. Under interviewet med den peruvianske efterforsker Renato Longato vurderede kaptajn Sam Cheu det fremmede objekt til at være 450 m borte samt at det fløj med en uhyre hastighed i øst-vestlig retning. Optagelsen fandt sted langs lufthavnens bane 1-5.


Spanien, Madrid

wpe43.jpg (2589 bytes)

Tusinder af hvide objekter blev filmet over hovedstaden den 11. juni 2006. Ved højlys dag bevægede nogle temmelig store og permanent selvlysende og strålende objekter sig i mangfoldige retninger! Nogle få af dem syntes at være på størrelse med en flyvemaskine i 8 km højde. De uidentificerede luftfartøjers nøjagtige natur er ukendt.


USA

Det følgende billede indeholder et fartøj som har form som en tallerken og har en udvidet hale. Billedet blev taget den 14. maj 2006 under en fotooptagelse af hjorte. Dette objekt befandt sig på den blå himmel kl. 13.08.


USA, Colorado

  

Den 23. juli 2006 blev dette billede taget. Fotografen opdagede først objektet efter fremkaldelsen.


Mexico, Mexico City

To billeder af UFOer over Guadalupe Basilikaen i det nordlige Mexico City. Det øverste billedet er taget af Mario Casta og dateret den 14. august 2006, mens det andet er fra ing. Hurtado og dateret september 2001.


Kina, Nanjing

aktuel73.jpg (3064 bytes)

Den 17. august 2006 blev et tallerkenformet objekt filmet over et beboelseskompleks og et UFO bevægede sig langsomt tværs over toppen af beboelseskomplekset. Da fartøjet nåede bygningens højeste punkt, fremviste det pludselig syv hvide lys jævnt fordelt rundt om dets yderkant. Disse lys dæmpedes hurtigt da et stort lys lyste op og omgav fartøjet før det pludselig forsvandt.


Polen

Billede taget den 27. august 2006 af Lukasz Wroblewski.


England

wpe12.jpg (3845 bytes)

Et kæmpemæssigt UFO er blevet forfulgt af kameramanden gennem det engelske landskab om natten den 14. februar 2006. Adskillige mennesker har fornemmelsen af, at dette UFO er en ballon. Ikke desto mindre bærer det flyvende objekt en række interessante lys og falder gradvist på filmen, idet det synes at følge vejen. Blinkende lys er normalt ikke monteret på balloner. Filmen slutter før objektet lander.


Columbia, Palermo

Adskillige rapporter fra lokale beboere afslører tilstedeværelsen af lys og uidentificerede flyvende objekter den 18. september 2006. UFOerne synes at sympatisere med visse politikere og kampagneperioder. Billedet af den kommunale repræsentant stadfæster andre tilfælde fra bønder og landsbybeboere. For femten år siden dukkede iagttagelser op omkring Palermo, hvor de har skabt forbløffelse, beundring, frygt samt historier som strækker sig fra absolut tro til den største skepsis.
Nogle siger at UFOerne har politiske sympatier, fordi de hyppigst ses i forbindelse med valg eller dagen før afstemninger. Juan Alberto Bernal, 37 år og indbygger i Palermo, så UFOerne og bekræfter: ”Det ville være meget egoistisk at tro, at en lille planet som vores skulle være den eneste beboede i sådan et stort univers. For femten år siden så jeg tre mærkelige/fremmede objekter med lys på Cerro El Baché. Det ene fløj tværs over, de andre dalede og de zig-zaggede omkring.
Sixto Francisco Cerquera, Neiva’s tidligere borgmester, så dem. Han var i gang med en valgkampagne for at få et sæde i Huilas forsamling og observerede fænomenet sammen med sin kone. Han siger: ”Da bilen begyndte at køre, fulgte lyset efter og den aften gik lyset ud, da objektet stoppede over byens kirke.” Lyset i byen blev repareret omgående” Juan alberto Bernal husker, at en bonde var vidne til landingen af et fartøj. Tre skinnende mænd steg ned fra objektet. ”Bonden sagde, at dette var Guds under, det var engle sendt til Jorden, men de vendte tilbage til himlen”.


Polen, Garbno

Dette billede blev taget af Bogdan Gesicki over Garbno den 29. maj 2004.


Kazimierz Dolny

Et ukendt objekt fotograferet i 2004 over Kazimierz slotsruin.


Mexico, Oaxaca

Miguel Luna tog dette billede omkring kl. 13.00 den 5. august 2005 i bjergene i den mexicanske stat Oaxaca. (Miguel Luna og Ana Lusia Cid.)


Mexico, Lordsburg

I maj og juni 2006 var der en stor UFO aktivitet både dag og nat, som Ramon Otiz optog på video. Den lys farvede skive, som svæver på himlen, mens et passagerfly med kondensstribe passerer forbi. Objektet forblev i området i over ti minutter.


Australien, Adelaide

Billede af UFO taget om aftenen den 25. juni, 2006 af Kathy. Objektet syntes at befinde sig meget lavt, tæt på samt at være stort.


Mexico, Mount Popocatepetl

    

Billeder taget af Eilleen Cannon den 21. juni 2006 kl. 16.05. Vidnet beretter om forøget UFO aktivitet over vulkanen. Et eller to objekter er almindeligt, men antallet et vokset. Popocatepetl er næsten 5426 meter højt.


Texas, Lake O’ The Pines

Uidentificeret flyvende objekt fotograferet fra kanten af en sø den 8. juni 2006 kl. 18.59. Brian Vike og hans mor bemærkede et ekstremt skinnende objekt mod øst og betragtede det gennem en kikkert. Objektet var lydløst og bevægede sig langsomt afsted i skiftende retninger, til det var ude af syne. Det befandt sig meget højt oppe og skiftede form flere gange. Vidnet beskriver objektet som selvlysende og omgivet af en form for plasma.


Canada, Ft.St.John,BC

Objektet viste sig over en have den 31. maj 2006 kl. 17.15. Det dukkede op med høj fart, i en højde af ca. 400 til 600 meter. Objektet bevægede sig imod vinden. Himlen var klar til let skyet. (MUFON)


Australien, Mullumbimby

Den 29. maj 2006 så observatøren fra en have i Mullumbimby et skinnende lys kaste sig omkring på himlen. Det syntes at svæve og ind imellem bevæge sig til en ny position. Observatøren fik ét billede, hvorefter lyset forstærkedes, indtil det var ude af syne. (MUFON CMS)


Polen, Poznan

Den 26. maj 2006 tog Mrs. Paulina dette billede af  et muligt UFO i Jezyce-skoven i Polen. Hun opdagede først objektet, da billedet blev downloaded på computer. En undersøgelse hos en fotoekspert bekræftede ægtheden af billedet. (NPN)


New Mexico, Lordsburg

UFO aktivitet optaget på video 3. maj, 2006. Lyset svævede på himlen og skiftede ind imellem form, men blev i området i mere end fem minutter. (Benjie Medina og Ramon Ortiz)


Kentucky, South Shore

Cigarformet objekt set den 28. april 2006 kl. 18.00 af en hel familie. Objektet sænkede farten, da det passerede vidnerne, der følte at det observerede dem. Senere blev fartøjet jagtet af to jetfly, mens det bevægede sig mod Grayson, Kentucky. (Peter Davenport NUFORC)


Argentina

Et kontroversielt foto af et objekt som minder om en tallerken i overdreven størrelse. Formen svarer ikke til en metallisk, flad overflade. Snarere er det nærliggende at tro, at der er tale om en ballon. Billedet er taget 20. april 2006. (Arturo Robles Gil).


Peru, Ubinas Vulkanen

UFO fotograferet af Marco Antonio Zeballos. Regeringens repræsentant var i området for at forberede evakuering i forbindelse med vulkanens udbrud, som har stået på siden 19. april 2006. Det er ikke første gang, observationer har fundet sted i denne del af Peru.


Tyskland, Köln

 

Billedet taget fra et erhvervsfly et sted nær Köln af Hr. Roman Kapturkiewicz som bor i Gdynia, Polen. Flyet var på vej mod Köln fra Gdansk, Polen den 18. april 2006 kl. 12.51. Billedet er taget under flyveturen over skyer. (Roman Kapturkiewicz og NPN.)


England, Warminster

 

Billede taget med digital kamera den 14. april dette år ved Cley Hill, Warminster, Wiltshire, England. Der er en varmluftballon til venstre for midten, men oppe i højre hjørne ses et ukendt fartøj, som er forstørret på billedet til højre.


North Carolina, Hanover

 

John Schuessler fangede dette tallerkenformede objekt på et af sine øjebliksbilleder den 8. april 2006. På originalbilledet er der en gren i det ene hjørne af billedet. (MUFON direktør John Schuessler.)


New Mexico, Lordsburg

Her har man en hel del UFO aktivitet kørende på dag og nat, som Ramon Ortiz har fanget på video den 1. april 2006. Lyset svævede på himlen og skiftede ind imellem form, men blev i området i mere end fem minutter. To manøvrerende objekter blev optaget på denne video. (Benjie Medina og Ramon Ortiz).


Californien, Modesto

Den 26. april 2006 lavede Brian Vike noget udendørs arbejde hos en ven. Omkring kl. 14.10 bemærkede han disse små ”gnister” eller  ”lysende alfer” træde frem på den østlige himmel.

Efter at have taget omkring 800 skud, overflytte han dem til sin bærbare pc til nærmere undersøgelse. Ud over de sædvanlige insekter og fugle og andre kendte luftbårne elementer, var tre eller fire optagelser af noget ukendt. Han  zoomede ind og så nu et skinnende kugleformet objekt. Omkring en time senere bemærkede han en kæmpemæssig refleksion mod nord, så han skød nogle få billeder mere!

Det allerførste skud viste en klassisk tallerken med hvad der ligner en kuppel på toppen af dette objekt.


Texas, Lake o’ the pines

Brian Vike bor i den nordøstlige del af Texas og tager af sted adskillige gange om ugen for at kigge på uforklarlige fænomener på himlen.  Denne eftermiddag, den 26. marts 2006 kl. 16.02  tog han en serie billeder af nogle skyer på himlen lige udenfor sit hjem, og på tre af disse dukkede en tallerken op.


England, Leigh On Sea

Ikke kun ét hvidglødende objekt men to styks mere i det fjerne! Måske den første flåde af UFOer optaget med digital kamera i Essex-området. Billedet er taget kl. 7.45 søndag den 18. december 2005 ved solopgang. Objektet er set af adskillige vidner over en periode på ca. to år. Det forsvinder i et rødt glimt, når et fly dukker op. (Mark Southend UFO Group).


England, Boreham Down

UFO fotograferet over ved højlys dag over et område med korncirkler. Billedet er taget af en hr. Beake en eftermiddag i sommeren 2005. Lignende kuppelformede objekter er fotograferet verden over igennem nu mange år.


New York City

Objekt fotograferet over Central Park af Heorge Naytowhowcon i juni 2005. De fem billeder forestiller alle det samme objekt. Det fløj ikke tilfældigt, men havde mekaniske bevægelser.


Fostoria, Ohio video

George Ritter, Ohio,  marts 2006, har filmet et UFO, som synes at være omgivet af et højt magnetisk felt. Feltet sammen med høj hastighed tyder på at udviske fartøjets ender.


Przemysl, Polen

  

UFO fotograferet d. 18. februar 2006 over Przemys kl 10:20 af fru Jadwiga. Hun tog billederne med digitalt kamera fra sin balkon. Hun så ikke objekterne og er chokeret over det faktum, at de var så tæt på hende.


Tallerken filmet ved Tricase, Italien

Den 8. januar 2006, klokken 11.30 under en spadseretur med mine sønner i et havområde, så Brian Vike et uidentificeret flyvende objekt bevæge sig i østlig retning og i konstant fart.


Rose Bluff, Californien

Klokken 12.57 så min bror Jay Gilliland en stor metallisk tallerken med en kuppel på toppen. Den var omkring 3 km borte og stationær. Som et godt gæt syntes objektet at være omkring 9 meter i diameter. Han kørte meget langt, mens han talte til mig på sin mobiltelefon og objektet svævede i mere end 15 minutter indtil en sky bevægede sig ind foran det. Da skyen forsvandt, var objektet også borte. Der var en hel karavane af biler i nærheden af objektet.
Objektet lignede det viste billede, som er taget over Kyoto i Japan.


Washington Tallerken-foto som i Ohio

  

Billeder taget over to stater af et tallerkenformet fartøj viser sig at være identiske. Disse fotos blev taget af folk som ikke kendte hinanden og på forskellige tidspunkter og steder.
Til venstre: Fostoria, Ohio, video billede taget af George Ritter.
Til højre: Trout Lake, Washington taget af James Gilliland i sommeren 2003.


Fostoria, Ohio

December 2005: George Ritter har taget dette billede af aktivitet over en nærliggende gård.


Sudbury, Ontario

Paul Anderson rapporterer: ”Mens vore kun fem kendte korncirkel-rapporter blev modtaget af Canadaian Crop Circle Research Network (CCCRN) foregående sommer/efterår, blev en anden ”is-cirkel” fundet 9. december 2005, nær Sudbury, i snedækket is på en å. Den er 12-18 meter i diameter, med en 2,5-5 cm dyb ”V”-formet fure i isen, som går langs cirklens rand. Der er en anden mulig fure få centimeter indenfor den udvendige.”


Kina – kvadratisk UFO observeret

Shanghai – Den 30. november 2005, mellem kl. 16.30 og 21.00, da størstedelen af kinesere sluttede deres arbejdsdag, kunne de iagttage fremmede rumskibe flyve højt over Shanghai by. En mand ved navn Hu var den første til at bemærke et UFO. Han sagde, at han kunne iagttage UFOet i omkring fem minutter nær ringvejen i Xinzhuangs industrikvarter.
Kl. 17.00 så Luo et skinnende, ovalt objekt følge efter vestover på himlen over et af Shanghais gamle kvarterer.
Uheldigvis kiksede et forsøg på at tage billeder af de udenjordiske fartøjer med et digitalt kamera. På samme tid så en anden kinesisk mand ved navn Zhao et rumskib med en meget mærkelig form drive vestpå. Kineseren Yang fik det mest uforglemmelige syn: en kæmpemæssig orange finger som svævede over gaden. Det skete 15 minutter før Luo og Zhao også fik øje på UFOer. Snart drev objektet langsomt og majestætisk østpå. En 65-årig patient på et lokalt hospital fortalte, at han kiggede ud af vinduet på sin stue på 13. sal, da han bemærkede en kæmpemæssig skinnende, rød tallerken. Den standsede lige foran vinduet kl. 16.55, svævede i omkring fem minutter på en for UFOer typisk måde og forsvandt så. Da det blev mørkt, måtte rumvæsnerne tænde lysene og afslørede omgående sig selv. Liu var den sidste kineser, som observerede UFOet. Manden sagde, at han så et kvadratisk formet UFO. Først så han en glimtende guldstjerne på himlen; så rykkede objektet hurtigt nærmere og forvandlede sig til en terning af strålende lys. Objektet svævede omkring fem minutter oven over manden og susede så mod syd-øst.


Rapport fra Beatriz Cid Fernández

Øjenvidne: ”Fredag den 25. november 2005 besøgte jeg Basilikaen i Guandalupe (Vor Frue) sammen med min mand og datter. Da vi gik ud til esplanaden for at fodre duerne, så vi at  mange kugler manøvrerede omkring på himlen.”
”Først stillede de op på en enkelt linie og ordnede sig dernæst i rørform og forblev i denne i nogle minutter, på samme sted, fuldstændig ubevægeligt. Så ringede jeg til min søster Ana Luisa for at fortælle hende, hvad der foregik. Tidspunktet var ca. kl. 15.00.”
”Jeg er sikker på, at det ikke var balloner, for de bevægede sig af sig selv og dannede formationer. Ej heller var det fugle, idet de var fuldstændig kuglerunde og meget skinnende. De forsvandt også pludseligt for øjnene af mere end 200 mennesker, som befandt sig på stedet.”
”Observationen minder meget om den, jeg havde i 1999, da pave Johannes Paul II besøgte Mexico, selv om jeg dengang så dem i lavere højde.


Mexicansk yngling filmer UFO over by

  

Ana Luisa Cid interviewede Sergio Javier Mayen, som filmede to UFOer over hovedstaden Torre Blancas område den 21. oktober 2005 kl. 18.26. Sergio på 16 år fortæller: ”Jeg klatrede op på taget for at gøre indtryk på min søster Melissa, som fortalte mig at der var et UFO på himlen. Vi så begge en rød-farvet kugle og jeg fik hurtigt min kamera sat på video optagelse. Den røde kugle var forsvundet, men jeg så et andet kugleformet skinnende UFO lavt på himlen. Efter at have filmet kuglen og taget nogle billeder, lagde jeg mærke til en flyvemaskine som var på vej ned og jeg besluttede at zoome ud, så at den kunne komme med. Et andet UFO dukker op senere på videoen. Det bevægede sig meget hurtigt under opstigning mod zenith. Af den grund var jeg sikker på, at det ikke kunne være en flyvemaskine eller noget andet kendt. Det var et kugleformet sort objekt som var omgivet af mindre kugler, der var oplyste. Observationen varede 3½ minut. UFOerne steg mod himlen meget hurtigere end et fly. Videoen har en varighed af 3 minutter og blev optaget med et Sony Handicam, Mini DV format, model DCR-HC15.


UFO-flåde fanget på film

Enfield – Der har været en stigning i UFO-observationer over England indenfor de seneste måneder, og Gene Harley rapporterer, at den 20. oktober 2005, kl. 21.30 tog han et billede af en gigantisk flåde af UFOer, som fløj tæt på M25, med sit mobiltelefon kamera. Gene, som kørte med nogle af sine venner, så en flåde på 50 strålende, oplyste flyvende objekter, som i spredt formation satte kursen nærmest mod øst. Det tog kun objekterne 4 minutter at passere og forsvinde ud af syne. Der syntes at være en rimelig mængde fly-aktivitet i nærheden af London på det tidspunkt. Gene kontaktede de lokale medier i sit område, inklusive BBC og ingen syntes interesseret i historien. En af de mest forbløffende ting, der slog os fra billedet er, at hvert lys synes at blinke individuelt mellem hvidt og rødt. Det udelukker fuldstændig at det kunne være et fly, fordi fly kun har et par blinkende lys på vingerne.


Chihuahua

  

Kl. 13.17 den 18. oktober 2005 blev dette billede taget af Mr. Demetrio J. Ramirez, som var på vej i bus gennem Creel mod Divisadero i Barrancas del Cobre. Han tog fotos af   panoramisk udsigt af Sierra Terahumara med sit Sony DSC-P150 digitale kamera.
Han deler dette billede med prof. Ana Luisa Cid, og overlader til hende at foretage en bedømmelse. Ana Luisa Cid fastslår: ”Jeg antager fotoet for ægte og at det måske formodes at være passagen af et uidentificeret flyvende objekt.” Jeg har ikke været i stand til at finde nogen digitale forandringer i billedet og de fremsatte data underbygger Mr. Demetrios’ forklaring.


Utah UFO fotograferet af  landmålere

Fountain Green – Mike K. rapportere: “Objektet blev set over bjergkæden lige direkte syd for mount Nebo nær Nephi, Utah og 3 km syd-vest for Fountain Green den 16. september 2005. ”Jeg var sammen med to kolleger i færd med at opføre en GPS base station, da jeg bemærkede et objekt som udsendte et blødt, glødende lys. Jeg gjorde mine kolleger opmærksom på det og de var begge enige med mig i at det ikke var en helikopter, da det ingen lyd frembragte og desuden var for stort. Vi opholdt os i 2,5 km højde og objektet befandt sig syd-øst for os ca. 3 km borte i en højde af 2 km.
Det lignede en lysprik med en metallisk glans omkring lyset. Objektet bevægede sig op ad ryggen på bjergkæden på tværs af os i en lavere højde og begyndte at svæve på den samme plet i 15 til 20 minutter. Jeg styrtede tilbage til helikopterpladsen, hvor helikopteren smed os af og greb mit digitale kamera og zoomede for bedre at kunne se objektet. Der udstrålede et blødt glødende lys eller energi fra midten af objektet i et gyrosynkront mønster. Det var en form for spidsformet fartøj, som fløj i nærheden af os fra kl. 8.30 til 9.00, så solen stod i øst på den anden side af fartøjet, lavt i horisonten. Jeg vil mene, at objektet var omkring 15 til 20 meter i diameter og kan ikke forklares ved noget konventionelt menneskeskabt eller naturligt objekt.


Norwich, Norfolk

  

Rachel V. Kleypas-Sparrow fotograferede et UFO i juli 2002 over sin grund i England  Det ligner en snurretop. Det blev taget med hendes mands kamera.
Hendes mand fotograferede et andet i 2005. I begge tilfælde fornemmede hun dem. Hun kan bekræfte, at hans billede ikke forestiller en gadelygte og der findes intet i den retning over kirketårnet. Kameraet var en standard 35 mm 400 ISO film med telefoto-linse.


Hawaii fotografier af flådechef

Kaneohe Bay – En amerikansk flådechef udstationeret i Honolulu var i færd med at tage billeder af den maleriske scene den 21. oktober 2004 kl. 14.00. Han så ikke UFOet, der fløj i billedet.


Modesto, Californien, cylinder objekt

  wpe3.jpg (4101 bytes)

R. David Anderson skriver: “Jeg tog dette billede (til højre) ved tusmørke den 7. juli 2005 ved kl. 20:50, da jeg blev opmærksom på et fartøj til venstre for mig og som kom til syne lidt over træet, som er i vores forhave. Jeg drejede hurtigt mit kamera mod det og tog et billede. Der var flere kraftige lys, som omgav dette fartøj. Det var umuligt at se formen på fartøjet, fordi lysende var så kraftige. Lysende blinkede ikke som på en almindelig flyvemaskine. Hvert lys glødede med en intensitet. For det blotte øje synes alle lysene at smelte sammen til ét. På billedet viser det mange lys.
Billedet til venstre er taget i Frankrig i 1990 og kunne have visse ligheder.


Teotihuacán, Mexico UFO fotograferet

 

Scott Corrales Insitute of Hispanic Ufology: ”Jeg var der sammen med min hustru, mine børn og min brors familie i 1982. Vi var på ferie og derfor tog jeg adskillige billeder af Teotihuacán til erindring. Min idé med at tage billedet var at fotografere min familie på vej hen imod Quetzalcoatl-pyramiden med de imponerende gamle bygninger som baggrund. De ses helt til højre på billedet.”
”Da jeg tog billedet, sås intet usædvanligt, og under fremkaldelsen af filmen blev min bror opmærksom på de mulige UFOer, der er faktisk tre, som dannede en trekant, selv om den største er stærkt belyst/overbelyst. Vi checkede senere negativet og opdagede at de også kunne ses.”