Carol Rosin, missil forsvars rådgiver.


Carol Rosin beretter:

Mit navn er Carol Rosin. I 1974, efter at være uddannet til skolelærer af sjette grad, blev jeg introduceret overfor Werner von Braun, rakettens fader.

Ved mit første møde med ham, i løbet af de første tre og en halv time sagde han til mig, ”Carol, du må stoppe militariseringen af rummet.” Jeg svarede, ”Du véd, lærere stopper ikke før til juni...” Han sagde, ”Nej, du må forstå. Dette er februar og du skal stoppe militariseringen af rummet, fordi der fortælles en løgn til alle – at militariseringen af rummet skal ske på grund af djævlens imperium, russerne.” Han sagde, at der er mange fjender imod hvem, vi må oprette dette rumbaserede våbensystem.

Den første af disse fjender var russerne. Derefter ville der være terrorister, så ville der være den tredje verdens lande – nu kalder vi dem slyngel stater eller nationer med uro – så vil der være asteroider og så gentog han for mig igen og igen, ”...og det sidste kort, det sidste kort, det sidste kort ville være den udenjordiske trussel...”

Nuvel, da han sagde asteroider grinede jeg og da han sagde udenjordiske, vidste jeg, at jeg ikke var enig. Og nu hører vi i nyhederne allerede i dag, at i denne uge har der indsneget sig en anden fjende, blot beskytter vi denne gang vore satelitter.

Med andre ord er vi af en eller anden grund nødt til at spendere disse billioner, at spilde disse dollars på et våbenbaseret system og det er alt sammen løgn.

Dette er et system, fortalte han mig, som aldrig vil beskytte nogen. Selv dengang talte han om håndtaske bomber. Han talte om kemikalier, vira, bakterier, biologiske krigsførsel som disse rumbaserede våben aldrig ville beskytte os imod. Og så fortalte han mig, at hvis man rejse rundt om i verden – hvilket jeg gjorde efter hans død i 1977, jeg mødtes med mennesker i over 100 lande, som var venner – ønsker man ikke dér at bygge rumbaserede våben.

Jeg blev missilforsvars rådgiver og jeg arbejdede med mennesker rundt om i verden. Og jeg blev rådgiver for den kinesiske folkerepublik. De ønsker ikke at bygge et rumbaseret våben system. Og han fortalte mig dengang, at det gjorde de ikke.

Han sagde, tag til Rusland. De betragtes som vor fjende. Jeg tog selv afsted i et fly. Da jeg tog til Rusland havde jeg en liste over mennesker, som jeg havde taget fra avisen.

Tjernenko var da på sit kontor. Han var den eneste jeg ikke fik chance for at møde. De præsenterede mig for allesammen, da jeg kom. Og da jeg kom tilbage, sagde jeg, ”Oh, min Gud, denne mand (Braun) fortæller sandheden. Der er ingen trussel.”

Jeg har ventet på denne dag i 27 år, og jeg forventer at ’snurreturen’ sker, fordi han forklarede også for mig, at som en militær strateg, som en person der arbejder på MX missil, hvad jeg senere gjorde, sagde han du vil opdage, at der vil komme til at foregå en ’snurren’ for at finde en fjende, imod hvem vi må bygge et rumbaseret forsvar. Og nu, må vi forvente snurreturen.

Fordi, sagde han, dele af opskriften for efterretnings interesser er, at de (uro staterne) kunne have et våben, og vi må tage i betragtning, at de har disse våben. Så da de nu har disse våben, må vi bygge disse våben systemer. Og dette er opskriften – bortset fra at det altsammen er baseret på en løgn.

Vi har vidner, som har vist, at disse udenjordiske væsner, at disse fartøjer der kommer her, som ikke er UFOer, det er identificerede flyvende objekter. At vi véd de er bemandede. Og vi har vidner, som har fortalt, at de kan destruere vore missil siloer. De kan stoppe en raket, der er på vej ud i rummet.

Vi har vidner, som har arbejdet i sikkerheds sektioner og som har modet til at stille sig frem og understøtte, hvad Werner von Braun fortalte mig fra 1974 til 1977. Og jeg vil vidne overfor Kongressen, at da jeg oprettede Institute for Security and Cooperation in Outer Space (instituttet for sikkerhed og samarbejde i det ydre rum), hvilket jeg nedlagde for få år siden, fordi jeg ikke troede vi havde en chance med det enorme, integrerede verdensomspændende og komplekse våbensystem, at vi i det hele taget havde nogen mulighed for at transformere denne krigs industri til en rum industri. En rum industri, som kan skabe fordele ved at tilendebringe den globale opvarmning, vi kan stoppe energikrisen, vi kan nu producere forureningsfrie tekniske indretninger.

Werner von Braun plejede at fortælle mig, at vi kunne have biler, dengang, som kørte rundt uden at røre jorden. Han ville beskrive det for mig, som den rette vej, så vi ikke ville have forurening på denne planet.

Og vi kan løse problemerne med de mennesker, som er pågående, potentielle, og de andre primitive og de andre kulturer på Jorden og i rummet. Og vi kan tilendebringe våben kapløbet uden at forstyrre industri jobbene, uden at økonomien bryder sammen, ved at forvandle, fortalte Werner von Braun mig, krigs industrien til en global samarbejdende rum industri, og, sagde han endelig, der vil skabe flere jobs og profit på denne planet end i nogen tidligere varm eller kold krigstid. Flere produkter og mere service som kan tilføres direkte for at løse problemerne på denne planet. Og vi kan have en hel menneskehed nu, som lever i fred på Jorden, mellem alle kulturer og alle udenjordiske kulturer i rummet.

Og disse er ordene, som Werner von Braun fortalte mig i 1974. Og jeg vil vidne overfor Kongressen under ed, om alt hvad jeg har sagt, og mere.